Shopping i Bournemouth.

Shoppade lite i Bournemouth, det mesta är från Primark och Sports Direct. Dessa affärer är grymma! Så billiga att man kan köpa massor! Tyvärr är det säkert något stackars barn i Vietnam eller Kina eller något annat land, men det ignorerar vi för tillfället. 
 
Blommig tröja - Primark / Mörkgå t-shirt - Primark / Grått linne - Primark / Jeans - Primark / Mönstrade byxor - Primark / Shorts - Student shop at Bournemouth University / T-shirt med katt på - Primark / Blommigt linne - Sports direct / Noengröna shorts - Primark / Brun ryggsäck - Primark / Blommig ryggsäck - Sports Direct / Blommiga skor - Sports Direct / Mönstrat mobilskal - Amazon / Köpte en beige kofta också men glömde att ta med den på kortet. 
 

UK dag 1 - London.

Jag och Mili åkte till England i måndags. Det primära syftet var att hälsa på Sandra och Per i Bournemouth, men eftersom vi ändå var i närheten så passade vi på att vara en dag i London också. Vi anlände runt kl 2 på natten till Victoria Station, London med buss från Stansted. Vi skulle bo på ett hostel typ 2 km från Victoria Station så vi började gå dit. Tack och lov så fungerade min GPS, annars hade vi nog gått vilse x antal gånger. Hostelet såg inte ut som någon höjdare, var ganska slitet och utanför dörren var det en sjukt stor fläck som såg ut som blod... Dock var vårt rum rätt fräscht, sängkläderna var nytvättade och fräsha och täcket samt kudden var sköna. Madrassen var väl inte det bästa, men det gick att sova på. Toaletterna var inte fina, men de var fräscha, liksom duschutrymmet. 
 
På tisdag steg vi upp runt 8-tiden och begav oss ut på Londons gator. Mission nr ett var att hitta någonstans att äta frukost. Vi hittade ett ställe och beställde in continental breakfast. Ingen höjdare, det bestod av massa sötsaker bara typ. Nåja, mätta blev vi. Efter det satte vi av mot British Museum, där det intressantaste var mumierna, hehe. Efter det tog vi subwayen till Towern och tower Bridge. Därefter for vi till Big Ben, House of Parliament, London Eye, osv osv. Därefter gick vi bara runt lite planlöst och hittade bland annat Westminster Abbey och någon random park innan vi drog vidare till St James's Park och hyde Park, innan vi slutligen gick tillbaka till vandrarhemmet och hämtade våra väskor och tog oss vidare till Victoria Coach Station för att ta bussen till Bournemouth. 
 
Här kommer en bildbomb från första dagen!
 
 
 

Sitter i bussen och döden dör

är så sjukt trött..... men har varit en riktigt kul vecka i England, bilder och annat kommer efter att jag fått sova, haha!

eller vafan, här får ni i alla fall en på oss alla. nu ska jag dö lite till, hörs!



Screw tårta.

Typ alla åt tårta igår, men eftersom jag inte orkade göra en och eftersom jag inte tycker gräddtårta är så himla gott så gjorde jag en egen lite kompott. Det är så enkelt som vispad grädde och philadelphia plus lite socker ihoprört tillsammans med jordgubbar. Mums! 
 
 

Mina finisar!

 
 

Egen font på mobilen.

Det är jag själv som gjort den, riktigt roligt :p




Gissa vad.

Gymmet såklart. Hehe. Nu ska jag vila i två dagar (gymmet är stängt... Haha) innan jag kör mitt sista pass innan viloveckan.










Ån färgades grön.

Ser ut som gift, haha!

Gymmet igen igen.

Har vilat två (typ tre) dagar på grund av sträckningen och nu fick det vara nog, haha. Sträckningen känns fortfarande, men det går rätt bra i alla fall. När jag kör knäböj så känns det nog lite, men det går ändå. Blir gym imorgon igen då de har stängt på midsommarafton och midsommardagen. Men det ät okej, för jag gillar detta pass, än så länge i alla fall, hehe. 
 
 

The only rose not dying.

 
Denna blogg måste vara sjukt tråkigt. För er alltså, inte för mig, för jag får skriva vad fan som helst här, haha. Det är här jag kan skriva allt det tråkiga (och roliga) utan att vara "rädd" för att jag spammar för mycket så att folk tröttnar. Det är ju ändå typ bara 5-7 pers som läser denna bloggen varje dag (en av dem är jag), så whatever. Hehe. 
 

Uggletatuering.

Jag har under en ganska lång tid nu funderat på att tauera en ugla på vänster handled. Dock är jag lite kluven i hur jag vill ha den, om jag vill ha en färgglad eller en svartvit uggla, samt hur den ska sitta. Funderar lite på att ha en som typ "kramar" min handled med sina vingar, men vet inte riktigt hur det skulle se ut. Har googlat efter liknande, men inte hittat något.
 
Här kommer lite inspo i alla fall.
 
 

Orange is the new black S02

Kollade på säsong 1 av Orange is the new black för ett tag sedan, och nu har jag äntligen börjat kolla på andra säsongen också. Jesus-bruden (jag har förträngt hennes namn) är sjukt jobbig, men som tur har hon inte setts till så mycket denna säsong ännu (peppar peppar, ta i trä). Kollar ni på OITNB? 
 
 

löpning och styrketräning

Igår drog jag till gymmet, men tji fick jag då det var stängt.... Det blev en löptur istället, vilket var skönt och kändes bra. Blev en tur till gymmet idag istället. Lyckades dock sträcka ljumsken eller nåt, vilket suger.... Knäböjen gick okej att köra ändå, bara jag inte gick till maxdjup och marken fungerade bra. Bålövningarna fungerade dock inte alls, så jag fick improvisera lite. Hoppas det går över till nästa pass...












för iväg till gymmet idag, så var det stängt. inte okej!




Cheesecake-liknande grej.

 

Roses are red... or, wait... orange.

 

Blommor, blommor, blommor, blommor, blommor, osv osv osv.... Och min cykel.

 

Gymmet igen.

Ni har säkert tröttnat på träningsinlägg, men det skiter jag i, för jag har inte så mycket annat att skriva om, hehe. När jag kom dit och när jag värmt upp så var min kära half rack upptagen, förstå min besvikelse. Till på köpet så var den andra half rack-liknande grejen också upptagen, så jag fick snällt ställa mig på crosstrainern och köra lite extra uppvärmning. När jag var klar med det så var half racken (eh..?) ledig, hallelujah. Jag skulle dock hata mig själv m jag var någon annan på gymemt, jag stod där och hängde i en timme... En kille kom fram och frågade om jag var klar snart och jag bara "eeehehehehe... jag har fyra set marklyft kvar och sen ska jag köra rodd också..." Han bara "eh jaha..." Jag kände mig som värsta douchen, hoppas han lyckades lösa det på något sätt. När jag hade två set rodd kvar så kom en annan kille och frågade om jag var klar snart, och då kunde jag tack och lov ge ett mer glädjande besked, haha.
 
Anyway, jag måste rota fram mina handskar igen, har typ köttat sönder mina händer. Och dragremmar ska jag klicka hem också, har lite dåligt grepp på vämster hand på grund av mitt finger, så jag håller på att tappa stången hela tiden när jag kör marklyft. 
 
 

Sexankillen är sjukt irriterande.

Det är inte hans skämt jag irriterar mig på, utan sättet han säger dem. Alltså hur han säger allt snabbt i korta meningar med pauser emellan. ÅÅÅHHHH!!!!!11!! Fick något ryck och kände mig tvungen att ta reda på vem han är, så efter lite googling kom jag in på flashback (såklart, var annars? Haha. På flashback kan man få reda på vad som helst!) och efter lite bläddrande bland sidorna så hittade jag svaret. Varför jag ville veta vem det är har jag ingen aning om, men det känns bra i alla fall, haha!
 
Just nu ser jag på Castle. Det är ett avsnitt där Castle och Beckett är inlåste i nåt rum tillsammans av någon psycho-dude och de tror att det ligger en tjej i rummet bredvid, så de gräver sig igenom väggen för att rädda henne. Jag har sett avsnittet förut och vet att det är en fucking jävla tiger på andra sidan väggen, DON'T DO IT!!! Well, they did it this time as well. They never learn. Haha.
 
Vad har jag annars haft för mig idag då, förutom detta otroligt givande skit och löpturen jag beskrev i förra inlägget? Jo, jag har faktiskt pluggat. Skrev svar på 5 instuderingsfrågor (jag ligger typ efter min planering med 100 st eller något, så denna tenta kommer nog gå käpprätt åt helvete. I detta nu så bestämde jag mig för att skita i den, för det gick fortfarande att avanmäla sig. Får skriva den på uppsamlingen i augusti. Känns skönt faktiskt, är sjukt trött på allt pluggande. 
 
Utöver det så har jag hållit i KFUMs fys på GIH, tre tappra själar dök upp och kämpade på! De var riktigt duktiga! Har även haft ett styrelsemöte via skype (eller ja, skype fuckade som vanligt, så vi tog det via telefon). 
 
Igår var jag förresten på en föreläsning av Louise Lundsten om ätstörningar och hennes kamp. Intressant! En grej som jag för första gången fotade på väg till föreläsningen var grafittiväggen vid ÖBOs nya studentbygge. Den är helt fantastisk och grafittin ändras hela tiden. Kommer sakna den när den försvinner, hoppas de fixar något liknande någon annanstans.
 

löptur i ösregnet.

Idag hade jag bestämt mig att dra ut på en löptur. Sagt och gjort, jag gjorde mig redo och struttade ner för trapporna för att ta mig ut. Vid dörren upptäcker jag att det fullkomligt öser ner. Shit. Varför kollade jag inte ut innan?? Smart. Nåja, tänkte jag, vem dör av lite regn? Det tog sisådär 10 sekunder och så var jag genomblöt. Regnet minskade tack och lov efter ett tag, och till slut slutade det till och med regna. Och myggorna slapp jag dessutom!










Första passet på nya programmet.

Sju set knäböj, sju set marklyft, tre set skivstångsrodd, tre set axelpress, tre set plankan med bendipp från stepup-bräda (mitt eget påhitt) och tre set fällkniven. Det var resultatet av dagens pass. Nya programmet består av knäböjen och marklyften, sedan fick jag välja resterande övningar själv. Efter passet svepte jag en proteinshake (ur min megafancy shaker, hehe) och goofade runt i omklädningsrummet lite då jag var helt ensam. Hehe.
 
 

vem älskar inte solen?

jag fick skavsår mellan låren av all beach idag. eheheh. säg inte att det bara är jag som får det när låren skaver mot varandra, haha.








Beachvolley i solen!










Snygg-Sara.

 

maxtester

Gjorde några maxtester på gymmet idag. blev massor av vila, och hade inte så mycket annat att göra än att ta bilder, so here you go , haha.












chill i solen.

Gotta love summer!






Svenska jordgubbar!

Finns inga ord för hur gott det är!
 
 

Har äntligen köp stövlar.

Det är inte riktigt hållbart att ta sig runt i tygskor när det regnar och är vattenpölar överallt, och vad passar inte bättre då än ett par stövlar? Har tänkt köpa ett par ett bra tag, men har aldrig gjort det. Idag hittade jag dessa fina saker billigt på ica maxi, så jag slog till, haha. 
 
 

Opponeringen är överstökad.

Det gick väl bra. Tror jag. Har varken en bra känsla eller en dålig. Imorgon får vi reda på eventuella kompletteringar, hoppas på det bästa. Och ja, jag vet att för inte ska stå med stor bokstav, det bara råkade bli så, haha.

.

Jag hinner knappt sätta mig innan han kommer och lägger sig i min famn. I don't mind!


ÄNTLIGEN!

Alltså jag säger bara äntligen!! ÄNTLIGEN har Asics fixat lite mer färgglada volleybollskor som faktiskt når Norden också! Det kommer definitivt bli denna version av Asics volley elite nästa säsong, om inte mina Asics gel flashpoint kommer med posten snart, men jag har redan gett upp hoppet, det var flera månader sedan de skickades får USA...
 
Kärlek på hög nivå! 
 

Sommarshopping.

Vädret var trist idag, så det passade bra att irra runt i affärer och spendera pengar. Jag har shoppat en hel del idag, vilket kanske inte är det bästa då jag inte har något sommarjobb och då jag ska till England om ett par veckor... Nåja, det löser sig. Jag är i alla fall redo för sommar nu.
 
Hela skörden av kläder.
 
Sweater med en björn som håller i en surfbräda på. Helt fantastisk!! Ett par basic jeansshorts, ett randigt linne och ett par träningsshorts. Allt från H&M. 
 
Ett par oversize jeansshortsmed hög midja och ett blommigt linne från Monki. Ett par REA-shorts med blommor från H&M, som jag tänkt använda som pyjamasshorts.
 
Tre oversize linnen, ett mönstrat linne, ett vitt oversize linne med tryck och en mönstrad t-shirt. Allt från New Yorker. Superbilliga var de, typ 60 spänn i snitt. 
 
Ett blommigt linne från H&M, ett vinröttlinne från Bikbok, ett par jeansshorts från Myrorna och ett par lila Nike träningstights (mina första färgglada tights!) från Stadium. 
 
Och sist men inte minst; en resväska som går att ha med som handbagage på Ryanair, ett laptopfodral samt en kul adresslapp till väskan. 
 
Nu måste jag skriva opponering, hade helt glömt bort att det är det också imorgon, haha. 
 

Game of Phones... Thrones... Jävla tele2-reklam.

Igår kollade jag och Erin på det senaste GoT-avsnittet och gottade oss. Slutet alltså!! Tur att Erin redan läst böckerna och har berättat vad som kommer att hända, annars skulle jag dött lite och sedan spoilat mig själv för att jag inte skulle kunna vänta en vecka till på att se vad som händer.  Nu slapp jag döden i alla fall, när jag blivit spoilad före avsnittet, haha. Förresten så var detta första gången vi kunde se på GoT på stor skärm, yey. Haha. 
 
 

Kvällspromenad runt ån.

Synd att jag bara hade mobilen med mig, skulle blivit fina bilder om jag ahde haft kameran istället. Ljuset var riktigt fint. Ja ja, här kommer lite halvsketna mobilbilder i alla fall.
 
 

Epic shit.

Igår såg jag och Erin på Grim adventures with Billy & Mandy. Minnen!
 
 

Nu är det officiellt sommar.

Välkommen juni!
 
Första juni lever upp till sin sommarstatus, det är soligt och varmt. Detta firade jag genom att gå ut i parken och chilla lite med en P3-dokumentär om svenska hackers i öronen. Intressant att inse hur dåligt säkerhetssystem bland annat NASA hade (och kanske fortfarande har...?), så att till och med svenska hemlärda ungdomar kan hacka sig in i deras system utan problem. 
 
Sommarlovet närmar sig också, skickade nyss in min och Ranias sista projektplan! På onsdag är det slutseminarium och om exakt en vecka är det sista inlämningsdag för den slutgiltiga projektplanen. Hoppas på att vi inte får någon komplettering. Om typ två veckor ska jag dessutom äntligen skriva den där omtentan i kriminologin som jag skjutit upp i typ 2 år nu, haha. Så efter det är det sommarlov på riktigt!