sanning.

"Livet är fullt av extroverta nöjen och den extroverta majoriteten är inte nådig mot den som inte hänger på. Att som introvert inte se nöjet i att sitta på en rökig lokal och knappt kunna prata med varandra utan att skrika är inget som de extroverta har förståelse för."

Le chillin' in le park.

Den senaste veckan har jag chillat en hel del i tybbleparken bland maskrosor och torkat gräs som gräsklipparen snaggat av. Jag har läst hypnositören, lyssnat på radiodokumentärer och förhoppningsvis blivit lite klokare. Allt detta har faktiskt resulterat i att jag fått lite färg på kroppen. Helt otroligt! Nu är jag ungefär som alla andra är när de är bleka, haha.

Off topic: använd solskyddsfaktor alla där ute!! Ni vill inte ha cancer eller läderaktig, torr och rynkig hud när ni är 30. Och ja, även fast man inte har känslig hud så behövs det. Be safe! Nog med predikan.

 


Hejdå pengar.

Hur kommer det sig att man alltid har pengar till kläder? Eller är det bara jag som alltid har det? Säkert bara jag...


Imorgon flyttar Frida från Örebro.

Det är ganska ledsamt. Kommer kännas konstigt i höst när hon inte är här! Och kommer kännas konstigt när ingen i klassen är kvar.

Chillade på stan med Frida idag. En sista gång innan hon lämnar Örebro. Fan vad tragisk det låter, som om hon var på väg till tibet för att bli munk (nunna...) med noll kontakt med omvärlden. Vi kommer ju fortfarande bo i samma land och kommer att ses! Fast inte lika ofta såklart. Skype får bli räddningen.

 


Svettas du för mycket?

Besök svettmottagningen!